Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Dzien dobry
Oj marzenie,faktycznie stala pora,hi,hi No ale dobrze,ze te kolki mniejsze Julka od jakiegos czasu wstaje okolo 7. Wiec nie jest tak zle No zasypian najpozniej o 21. Gdyby jeszcze nie jadla tak czesto , to byloby super
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
dzień dobry zapowiada sie fajny dzień pogoda całkiem całkiem milej niedzieli wam życzę
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Hej dziewczyny, po pierwsze witam nowe mamusie

po drugie - Wasze dzieciaczki przesliczne (co widze na zdjeciach profilowych i dodanych)

po trzecie dlugo mnie nie bylo i mam problem z nadrobieniem, mialam kilka klientek w Polsce, mala tydzien przed wyjazdem nam zachorowala, 8.02 wrocilam do Norwegii
Zaczelo sie od kataru i zaczerwionego gardla, mega problem z jedzeniem i spaniem, dobrze ze chciala pic, wszystko co zjadla to zwymiotowala, po 1,5 tyg. przeslismy do normalnosci ale gardelko nadal czerwone i troche problemu z uszkiem

po czwarte do Kalby chyba sie musze z Wami jakos umowic bo widze ze jestescie jedyne ze Stavanger na forum i wkoncu musialabym kogos poznac
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
u mnie -13 buuuuuuu znowu siedzenie w domku wiec u mnie dzionek nie taki ładny pozdrawiam wszystkie mamusie Aga jakby mój sie budził rano o tej godz co Julka to juz byłabym wyspana dziewczyny luty szybko mija i do wiosny coraz bliżej w sumie do polskiej bliżej niz do norweskiej he
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
U nas wczoraj bylo +2 a dzis nie wiem ale slonce swieci
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Wielkie oczy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Dzien dobry
U nas poki co male sloneczko i minus 10 ale spacer dzisiaj przed nami ze hoho,bo tatus wlasnie pojechal odebrac paczke z Polski w ktorej jest nasz super cieply spiworek wiec mrozy nam nie straszne hihi Milej niedzielki kochane
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
109 Postów
Aga Jas
(Kakariki)
Początkujący
Witajcie
Musze sie pochwalic .Moja corcia jak zasnela wczoraj o godz 17.00 tak wstala dzis o godz 9.00 .Jestem w szoku .Nie wiem co sie stalo ze tyle spala ,ale i ja jestem mega wyspana .Chociaz naprawde nie moge narzekac bo kazdej nocy przesypia po 12 godz.Oczywiscie ja mam przerwy w spaniu ,gdyz jak sie zbliza czas karmienia to ja myk i szybko buteleczke z mlekiem i spi dalej.Nawet jak zmieniamy pieluszke to sie nie budzi.
U nas dzisiaj minus 6 wiec spacerek gwarantowany
A wizyte w helse mamy 13 czyli jutro na ostatnia dawke przeciw zoltaczce.Na szczescie to juz ostatnia ,bo nie znosze tych szczepionek .
Milego dzionka i udanych spacerkow
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
kasiar 12 ZUZIA SUPER DZIEWCZYNKA OCZKA ŚLICZNE DUŻO ZDRÓWKA ŻYCZĘ
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-6  
Odpowiedz   Cytuj